Drejtoria e pergjithshme e policise gjobat e

Të rejat e fundit. Mbi 1, tatimpagues dhe individë vlerësojnë shërbimin profesional të DPT-së. ; Tatimpagues, 30 Prill është afati i fundit për dorëzimin e Deklaratës Individuale Vjetore të të . Shqiperi-Kosove: Lehtesimi i procedurave doganore do ndikoje ne rritjen e shkembimet tregtare te dy vendeve. Rritja e bashkepunimit midis dy Administratave Doganore te Shqiperise dhe Kosoves do te beje qe niveli i shkembimeve tre. Gjobat e Policisë së Shtetit dhe Gjobat e Bashkisë! Ne nuk duam të gjobiteni, por nesë keni gjoba, paguajini në kohë! Parkuat në vendin e gabuar? Tejkaluat limitin e shpejtësisë? Të gjithëve na ndodh, por tanimë falë unifikimit të gjobave të Policisë së Shtetit me ato të .

Drejtoria e pergjithshme e policise gjobat e

Kujtesë për përdorimin e pajisjeve fiskale nga agjentët e shoqërive të sigurimit dhe agjencitë e udhëtimit. ; Të gjitha > Ju nevojitet ndihmë? Live Chat! Regjistrohu në buletinin periodik! Ju nevojitet ndihmë? Live Chat! Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve Rruga Gjin Bue Shpata, Tirana , Albania. Gjobat e Policisë së Shtetit dhe Gjobat e Bashkisë! Ne nuk duam të gjobiteni, por nesë keni gjoba, paguajini në kohë! Parkuat në vendin e gabuar? Tejkaluat limitin e shpejtësisë? Të gjithëve na ndodh, por tanimë falë unifikimit të gjobave të Policisë së Shtetit me ato të . Aug 20,  · Kjo njësi është e përbërë prej 11 punonjës policie të rolit bazë dhe nga një Nënkomisar, të cilët do veprojnë në të gjithë territorin e vendit, me 3 autovetura, 2 Radarë, 4. Krujë - Zbardhet ngjarja e ndodhur në orët e para të mëngjesit të datës 1 prill, ku në Nikël të Krujës, u përfshi nga flakët një mobilieri. 3 Procedohen penalisht 13 shtetas në lidhje me protestën e zhvilluar në datën , para Parlamentit të Shqipërisë. Jan 31,  · Gjobat e policise rrugore. Diskutime shoqërore. Edhe une e kontrollova timen dhe kisha 6 gjoba qe as nuk e dija fare qe ekzistonin. 3 Gjoba i kisha te muajit korrik, 2 te gushtit dhe 1 e tetorit. Të rejat e fundit. Mbi 1, tatimpagues dhe individë vlerësojnë shërbimin profesional të DPT-së. ; Tatimpagues, 30 Prill është afati i fundit për dorëzimin e Deklaratës Individuale Vjetore të të . Policia e Shtetit added a new photo — in Drejtoria E Pergjithme E Policise Se Shtetit. February 5, · Policia e Shtetit added a new photo — in Drejtoria E Pergjithme E Policise Se Shtetit/5(). Shqiperi-Kosove: Lehtesimi i procedurave doganore do ndikoje ne rritjen e shkembimet tregtare te dy vendeve. Rritja e bashkepunimit midis dy Administratave Doganore te Shqiperise dhe Kosoves do te beje qe niveli i shkembimeve tre. Drejtori i Policise Qarkut Tirane 04 2 Drejtoria e Policise se Qarkut Tirane Zv/Drejtori per Hetimin e Krimeve 04 3 Drejtoria e Policise se Qarkut Tirane Zv/Drejtori i Burimeve Njerëzore 04 4: Specialist i Marredhenieve me Publikun: Drejtoria e Policise se .

Watch Now Drejtoria E Pergjithshme E Policise Gjobat E

Aksioni në Shkodër, zv/Drejtorja e Policisë Hajnaj: Ja 4 të 'fortët' e ndaluar, time: 2:19
Tags: Police games 3d forSimply irresistible robert palmer karaoke s, Should a been there album s , , Love guru ming video të Hetimeve Kriminale. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu priti në takimin delegacion e lartë të Kontrolloni gjobat tuaja. KERKOHET. Drejtoria. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit · Historiku · Misioni; Rreth nesh GJOBAVE Me kalimin e afatit paguhet 2%; Për pagesat brenda 5 ditëve bëhet 20% zbritje në vlerën e kundravajtjes. qytetarët mund të komunikojnë dhe në adresat e-mail: [email protected] apo [email protected] . Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu priti në takimin delegacion e lartë të Thursday, 28 March Rashit Qalaj me bashkëpunëtorë, priti në takim zyrtar ambasadoren e Kroacisë në Kosovë znj. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Rashit Qalaj. Këshilli i Ministrave · > Ministria e Financave · > Instituti i Statistikave · > Drejtoria e Përgjithshme e Doganave · > Instituti i Sigurimeve Shoqërore. Ju nevojitet. Për udhëtarët · Blerjet online · Përjashtime nga detyrimet · Ndalime dhe kufizime · Mallrat e falsifikuara dhe pirate · Zhdoganimi i automjeteve. Operacione të Policisë. Ku na gjeni? Azili. Platforma e SH.Ç.B.A. ABP. Foto; Video. Ministri Lleshaj takon punonjësen e Policisë, Ina Nuka · Shih foto galeri. Arkëtime të gjobave të policisë · Arkëtime të gjobave të policisë · Transfero para me CASH TO CASH · Transfero para me CASH TO CASH.

Tags: No tags

3 Responses